Tehnologie

Schimbările majore care vin pe WhatsApp: dacă folosești aplicația de mesagerie, te vor afecta

Trei schimbări majore vin la WhatsApp care vor transforma aplicația pentru miliarde – inclusiv programarea apelurilor de grup.

WhatsApp introduce în mod constant noi funcții pentru a-și mulțumi cei peste două miliarde de utilizatori.

Iată trei dintre cele mai mari funcții noi WhatsApp care se preconizează să fie lansate în viitor. Toate acestea au fost descoperite în beta-urile timpurii de testare raportate de WABetaInfo.

Ce funcții noi vor veni pe WhatsApp

În primul rând, programarea apelurilor de grup. Dacă nu ești pasionat de apelurile vocale, caută acest nou instrument care vine în grupurile WhatsApp. Programarea apelurilor de grup permite unei persoane din grup să stabilească o oră pentru ca voi toți să discutați. Deci, gata cu scuzele proaste pentru a nu da acel telefon de familie.

Editarea subtitrărilor. Butonul de editare a schimbat jocul pentru WhatsApp, dar din anumite motive nu a funcționat la subtitrările foto și video. Din fericire, WhatsApp tocmai a început să lanseze o actualizare care îți permite să editezi, în sfârșit, subtitrările așa cum aț face cu orice alt mesaj.

În final, w pare să „sară” în valul AI cu o funcție specială pentru oricine iubește stickerele. Așadar, acum le permite utilizatorilor să-și creeze propriile stickere, pur și simplu descriind cum doresc să arate. De exemplu, o pisică care râde pe un skateboard.

Astfel, WhatsApp face un pas în față și se aliniază cu prezentul. Serviciul de mesagerie urmează să testeze capacitatea de a crea autocolante pe loc personalizate folosind AI. Potrivit WABetaInfo, funcția este disponibilă pentru un număr mic de testeri prin programul Google Play Beta. S-a insinuat că Meta se pregătește să lanseze instrumentul pentru toată lumea în săptămânile care vor urma.

În ultima vreme, WhatsApp a introdus funcții noi pentru a-și îmbunătăți experiența utilizatorului și nu există niciun semn că această inovație va încetini.