Tehnologie

Schimbarea WhatsApp pe care milioane de români au așteptat-o: ia-ți adio de la TikTok

Cea mai populară platformă de mesagerie din lume vine cu schimbări semnificative privind funcționalitățile noi, conștientă fiind de concurența acerbă de pe piața de profil.

WhastApp, îmbrățișat deja de milioane de utilizatori numai de la noi din țară, nu dorește să piardă teren în fața celorlalți giganți tech, așa că aduce schimbări importante ce-i vor fascina pe cei ce utilizează zilnic aplicația.

Ei bine, este vorba despre implementarea unei funcții foarte dorite de utilizatorii din toată lumea, respectiv mesajele video.

Comunicarea pe WhatsApp capătă o nouă dimensiune. Nu vei mai intra pe TikTok

Probabil inspirați de succesul fulgerător al chinezilor de la TikTok, cei de la WhatsApp s-au gândit să ofere și utilizatorilor lor posibilitatea de a comunica prin intermediul mesajelor video.

Până acum, după cum bine știi, puteai să comunici pe whastapp doar trimițând mesaje vocale sau text.

Se așteaptă ca funcția să fie extrem de simplu de folosit. Practic, așa cum trimiți în prezent un mesaj vocal, vei putea apăsa pe butonul de înregistrare, doar că se va capta imaginea și apoi vei trimite clipul video către destinatarul tău.

Totul va fi intuitiv, spun specialiștii tech ce așteaptă cu nerăbdare să poată testa cea mai nouă funcționalitate a platformei de mesagerie instant.

Dar aceasta nu e singura noutate din această perioadă, oferită de WhatsApp utilizatorilor săi. Noua funcționalitate va avantaja persoanele care folosesc în mod regulat mai multe conturi de WhatsApp. Astfel, WhatsApp lucrează la suport pentru mai multe conturi în aplicația de Android, o actualizare care îți va permite să schimbi profilurile de pe același dispozitiv, relatează WABetaInfo.

Conturile noi vor fi stocate pe dispozitivul tău și, desigur, pot fi deconectate în orice moment. Asistența pentru mai multe conturi poate fi avantajoasă dacă ai numere de serviciu și personale diferite sau vrei să încerci funcții WhatsApp recente, centrate pe rețelele sociale, cum ar fi Channels.