Tehnologie

Schimbarea de pe Instagram pe care o așteptai: Cum postezi pozele direct pe Threads

Meta testează funcția de cross-posting de pe Instagram către Threads. Compania testează, de asemenea, cross-posting de pe Facebook.

Schimbarea care vine pe Instagram

Mai exact, Meta testează o nouă modalitate de a stimula implicarea pe Threads folosind Instagram. Compania testează acum capacitatea de a posta fotografii de pe Instagram pe Threads. Meta a confirmat experimentul după ce câțiva utilizatori Threads au observat setarea în Instagram.

Potrivit companiei, cross-posting-ul de pe Instagram către Threads este opțional, deși utilizatorii pot opta să aibă toate noile postări foto partajate automat și pe contul lor de Threads. Cei care fac parte din test pot ajusta setările de cross-posting în aplicația Instagram.

Meta a testat o serie de funcții pentru a stimula creșterea Threads, care are în prezent 150 de milioane de utilizatori. Compania a experimentat și cross-posting de pe Facebook către Threads și promovează postările Threads direct în fluxurile de știri de pe Facebook și Instagram, indiferent dacă utilizează aplicația sau nu.

De asemenea, încurajează creatorii să fie mai activi pe aplicație. Ba chiar, Meta oferă bonusuri creatorilor în schimbul postărilor cu performanțe ridicate pe Threads.

Threads, noua platformă de la Meta

Threads reprezintă un pas interesant pentru Meta în încercarea de a redefine modul în care ne conectăm și ne exprimăm online, oferind o alternativă pentru platformele de social media existente. Cu o creștere rapidă a numărului de utilizatori și o abordare diferită a conținutului și interacțiunii, Threads ar putea deveni un jucător important pe scena rețelelor sociale.

Cum funcționează Threads? Threads nu afișează conținutul direct în newsfeed-ul tuturor utilizatorilor. În schimb, postările intră într-un depozit digital unde sunt analizate și evaluate de algoritmul Threads înainte de a ajunge la urmăritori. Algoritmul încearcă să asigure că întregul conținut este de calitate și adecvat. Este recomandat să eviți spam-ul și să te concentrezi pe subiectele care contează pentru tine și comunitatea ta.

Lansarea și adoptarea Threads – la lansarea sa în SUA și UK, Threads a înregistrat peste o sută de milioane de utilizatori în prima săptămână. Pe 14 decembrie, a avut loc lansarea și în Uniunea Europeană, deschizând noi oportunități de conectare pentru utilizatori.

Threads vs. Twitter – Threads a fost comparată cu Twitter, având funcționalități similare, dar cu termeni diferiți. De exemplu, retweet-urile sunt numite reposts, iar tweet-urile sunt numite threads. Meta a fost cunoscută pentru adaptarea produselor concurente, cum ar fi lansarea funcției Reels de pe Instagram, care a fost comparată cu TikTok.