Tehnologie

Schimbarea de la Instagram care îți va face viața mai ușoară. Ce ar putea fi nou, în viitor

În viitor, Instagram s-ar putea să îți permită să împărtășești Stories numai cu anumite grupuri de prieteni.

În timpul unei transmisii live pe pagina sa, șeful Instagram Adam Mosseri a dezvăluit că aplicația de social media a început să testeze capacitatea de a partaja povești la mai multe liste de audiențe.

Vezi și: Noua funcție de la Instagram, pentru toți utilizatorii: ce este Candid Stories

Instagram se preocupă de intimitatea ta

Aplicația are deja o funcție numită „Prieteni apropiați”, care îți oferă posibilitatea de a adăuga anumiți prieteni la o listă și de a împărtăși povești doar acelui grup de persoane.

Îți oferă, practic, un pic de intimitate pe rețeaua de socializare, mai ales dacă ai un profil public.

Dar uneori, este posibil să ai lucruri de împărtășit cu persoane din afara celui mai apropiat grup de prieteni.

Vezi și: Instagram are o funcție nouă: ce vei putea face de acum pe platforma de social media

Opțiunea ar putea, totuși, să nu fie lansată

Având opțiunea de a crea și de a menține mai multe liste înseamnă că nu trebuie să adăugi persoane la lista de prieteni apropiați dacă nu se potrivesc cu descrierea și poți partaja actualizări relevante cu diferite grupuri de persoane și subseturi de urmăritori.

„Acest lucru îți permite să împărtășești poveștile unor grupuri mai mici și îți oferă mai mult control asupra cine vă poate vedea poveștile”, a spus Mosseri.

„Fiind o persoană care folosește des opțiunea de prieteni apropiați, sunt destul de încântat de faptul că pot crea liste suplimentare pentru oamenii din viața mea”, a mai spus acesta.

În definitiv, poți crea grupuri separate pentru frații tăi, de exemplu, sau pentru cunoscuții din orașul tău care iubesc și mâncarea.

Deși Mosseri părea să fie încântat de posibilitatea de a crea mai multe liste, este încă o caracteristică experimentală și nu există nicio garanție că va fi lansată pe scară largă.

Vezi și: Instagram, „pe val”, din nou: ce i-a adus înapoi pe utilizatori