Tehnologie

Mesajul Digi | RCS & RDS către clienți, care marchează începutul noii ere a inovației: Lista orașelor unde 5G devine realitate

Într-o mișcare strategică destinată să redefinească experiența utilizatorilor de telecomunicații din România, Digi Mobil a anunțat lansarea rețelei sale 5G, marcând un nou capitol în istoria comunicațiilor mobile din țară. Această săptămână a marcat debutul oficial al serviciului, cu acoperire în numeroase orașe, semnând astfel angajamentul Digi RCS & RDS de a aduce tehnologia de ultimă oră mai aproape de clienții săi.

Digi Mobil se angajează să ofere o experiență de navigare superioară, cu viteze de internet mobil semnificativ îmbunătățite, printr-un mesaj care subliniază noua eră digitală:

„Stimate client, tehnologia 5G este acum disponibilă în (numele orașului), acoperind mare parte a orașului, la nivel stradal. Pentru a beneficia de calitatea îmbunătățită a rețelei DIGI Mobil, vă rugăm să activați utilizarea rețelei 5G din meniul telefonului, dacă dispuneți de un dispozitiv compatibil.”

Expansiunea 5G a Digi Mobil cuprinde o listă impresionantă de orașe, printre care se numără Arad, Cluj Napoca, Alba Iulia, Baia Mare, Hunedoara, Deva, Drobeta-Turnu Severin și Pitești. Alte orașe precum Orăștie, Galați și Brăila sunt în curs de a beneficia de servicii 5G, în timp ce localități ca Satu Mare, Sighetu Marmaţiei, Bistriţa și multe altele se bucură deja de acest serviciu, relatează Hdsatelit.com.

Vezi harta 5G Digi – RCS & RDS actualizată, AICI!

RCS & RDS nu se oprește aici, având în plan extinderea continuă a rețelei 5G, cu teste în desfășurare în Buzău, Brăila, Galaţi și Bacău, promițând o acoperire și mai largă în viitorul apropiat.

Vezi și: Digi RCS RDS, Vodafone și Orange, după un an de migrații masive în România. Unde s-au portat românii, care este ”cea mai bună” rețea de telefonie

O scurtă istorie a companiei Digi în România:

Înființată în anii ’90 sub numele de RCS & RDS, Digi a devenit un jucător major pe piața telecomunicațiilor din România, oferind servicii de televiziune, internet, telefonie mobilă și fixă. Compania și-a câștigat renumele prin inovație și prin adaptarea continuă la noile tehnologii, devenind un simbol al progresului în domeniul comunicațiilor. Digi a fost printre primii operatori care au introdus internetul de mare viteză și televiziunea digitală în România, consolidându-și poziția prin investiții semnificative în infrastructura de rețea și prin extinderea constantă a serviciilor oferite clienților. Lansarea rețelei 5G este doar ultimul pas într-o lungă serie de inovații, marcând angajamentul Digi RCS & RDS de a rămâne în fruntea transformării digitale în România.