Tehnologie

LinkedIn dezvoltă jocuri în aplicație: Cum te distrage și mai mult de la căutarea ta de job

LinkedIn, o platformă pe care cu siguranță fiecare o asociază cu căutarea de joburi, ar putea oferi în curând jocuri bazate pe puzzle-uri pentru a le oferi utilizatorilor săi ceva de făcut în afară de networking.

LinkedIn introduce jocuri

Cercetătorul de aplicații Nima Owji a postat o serie de capturi de ecran pe X de curând, arătând unele dintre jocurile la care LinkedIn lucrează. Compania a confirmat ulterior planul pentru TechCrunch. Scorurile angajaților vor afecta, se pare, modul în care companiile pentru care lucrează aceștia sunt clasificate în jocuri.

Conform TechCrunch, titlurile la care LinkedIn lucrează până acum includ „Queens”, „Inference” și „Crossclimb”. LinkedIn a furnizat publicației câteva imagini mai noi ale jocurilor, dar pentru toți cei care așteaptă cu nerăbdare lansarea lor, nu există încă o cronologie pentru când vor fi disponibile.

 

BREAKING: #LinkedIn is working on IN-APP GAMES!

There are going to be a few different games and companies will be ranked in the games based on the scores of their employees!

Pretty cool and fun, in my opinion! pic.twitter.com/hLITqc8aqw

— Nima Owji (@nima_owji) March 16, 2024

Nu este clar deocamdată nici dacă jocurile vor fi disponibile în întregime pentru utilizatorii gratuiți sau vor fi rezervate abonaților care plătesc pentru LinkedIn.

Ca referință, LinkedIn este o platformă online care conectează profesioniștii din întreaga lume. Cu peste 500 de milioane de membri, LinkedIn oferă oportunități de networking, dezvoltare profesională și găsire a unui loc de muncă.

Cum funcționează LinkedIn?

Profilul tău profesional: Pe LinkedIn, îți poți crea un profil detaliat care să includă experiența ta de lucru, educația, abilitățile și recomandările de la colegi sau șefi. Este ca un CV online care poate fi accesat de către alți profesioniști.
Conectarea cu alți profesioniști: Poți să te conectezi cu colegi, foști colegi, clienți sau alte persoane din industria ta. Aceste conexiuni pot duce la oportunități de afaceri, colaborări sau chiar la găsirea unui nou loc de muncă.
Grupuri și comunități: Pe LinkedIn, poți să te alături grupurilor care sunt relevante pentru domeniul tău de activitate. Aici poți să participi la discuții, să împărtășești idei și să înveți de la alți profesioniști.
Joburi și oportunități: LinkedIn este un loc excelent pentru a căuta joburi sau pentru a posta anunțuri despre poziții disponibile în compania ta. Poți să te abonezi la alerte pentru a fi la curent cu noile oportunități.