Tehnologie

Gemini, de la Google, din ce în ce mai bun. Ce va fi nou la platforma AI, cum te ajută

Se pare că Gemini, de la Google, a pătruns deja în fiecare aspect al produselor și serviciilor companiei. Cu toate acestea, rata la care Google lansează noi funcționalități Gemini sugerează altceva.

Pe măsură ce AI-ul continuă să evolueze, există fără îndoială mai multe lucruri pe care compania le poate face pentru a-și perfecționa propriul produs.

Noutatea de la Gemini

În această măsură, Gemini ar putea câștiga în curând o nouă funcție care poate fi benefică în special pentru utilizatorii de Android.

Conform observațiilor realizate de AssembleDebug, există evident un indicator în aplicația Gemini pentru Android care indică faptul că Google testează o funcție de încărcare a fișierelor PDF.

În plus, utilizatorii ar putea să încarce și alte tipuri de documente, toate acestea putând fi potențial rezumate de Gemini pentru utilizatorul final. Acest lucru ar însemna că AI-ul va putea în cele din urmă să depășească simpla rezumare a imaginilor încărcate.

Cum ar putea funcționa

Pe moment, funcția nu este funcțională atunci când indicatorul este activat. Cu toate acestea, sursa a postat câteva capturi de ecran care reflectă modul în care ar putea funcționa dacă este implementată. Pare să apară o fereastră de încărcare a fișierelor, urmată de sugestii de fișiere din partea motorului AI.

Ulterior, pare că utilizatorii vor avea opțiunea de a rezuma fișierul pe care l-au încărcat. Este posibil ca funcția să debuteze doar pentru abonații Google Workspace sau cei care au abonamente Gemini premium. Cu toate acestea, Google nu a dat nicio declarație oficială cu privire la faptul dacă funcția va deveni oficială.

Aceasta este doar una dintre multele îmbunătățiri care au fost văzute în lucru în ultima vreme. O altă funcție care ar putea debuta în cele din urmă este una pentru parole: se pare că Google experimentează posibilitatea ca Gemini să sugereze parole pentru utilizatori.