Tehnologie

Funcțiile noi de la WhatsApp care îți vor face viața mai ușoară. La ce update-uri să te aștepți, cum te ajută

WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie la nivel global, pregătește terenul pentru îmbunătățiri semnificative în 2024.

Cu modificări care vizează să faciliteze experiența utilizatorilor, trei funcții noi sunt pe cale să fie introduse în arsenal.

Ce va fi nou la WhatsApp

În plus față de schimbările anterioare, cum ar fi editarea mesajelor și partajarea de videoclipuri HD, aplicația continuă să evolueze pentru a se adapta nevoilor utilizatorilor moderni.

Una dintre modificările așteptate este introducerea opțiunii de partajare a statusurilor WhatsApp direct în poveștile Instagram, totul cu o simplă atingere.

Această caracteristică inovatoare le permite utilizatorilor să-și împărtășească conținutul preferat pe mai multe platforme simultan, consolidând astfel legăturile sociale și facilitând distribuirea conținutului.

Deși opțiunea se află în prezent în faza de testare beta, se anticipează că va fi lansată oficial în curând, aducând o experiență de partajare a conținutului mai fluidă pentru utilizatorii WhatsApp și Instagram.

Partajarea de ecran nu a fost niciodată mai ușoară

WhatsApp testează, de asemenea, o funcționalitate care va permite utilizatorilor să partajeze conținut audio în timpul apelurilor video cu partajare de ecran.

Vezi și: Schimbări la WhatsApp: Ce trebuie să știi dacă folosești aplicația de mesagerie, cum te afectează

Această opțiune le oferă utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza conținut multimedia împreună și de a experimenta sunetul simultan, adăugând o dimensiune nouă interacțiunilor din online.

Caracteristica, deja disponibilă pe platforma iOS, a fost recent introdusă și în versiunea beta pentru utilizatorii de Android, pregătind terenul pentru o experiență mai bogată și mai dinamică în cadrul apelurilor video WhatsApp.

WhatsApp intenționează să introducă numele de utilizator, oferind astfel oamenilor un identificator unic pentru conectarea cu alții pe platformă.

Vezi și: Cum te ferești de escrocii de pe WhatsApp. Ce nu trebuie, sub nicio formă, să faci

În prezent, utilizatorii trebuie să-și dezvăluie numerele de telefon pentru a iniția legături. Cu ajutorul acestei schimbări, conectarea cu prietenii, familia și alți utilizatori devine mai simplă și mai eficientă.

Deși aceste caracteristici se află încă în stadiul beta și există întotdeauna posibilitatea de amânare sau retragere, ele promit să aducă o serie de beneficii semnificative comunității.

Vezi și: Funcția nouă de la WhatsApp: Ce trebuie să știi dacă folosești platforma de mesagerie, se schimbă ceva important