Tehnologie

FOTO Înfățișarea acestor personalități istorice a fost recreată cu ajutorul tehnologiei: cum ar fi arătat Tutankhamon, Nero sau Octavian Augustus, dac-ar fi trăit acum

Înfățișarea acestor personalități a fost restaurată de inteligența artificială, astfel încât să înțelegem cum arătau aceștia în realitate.

Poate îți imaginezi cum arătau chipurile unor personalități istorice și celebre din trecut cu ajutorul portretelor și descrierilor lor din cărți. Ținând cont de faptul că pe vremuri nu existau aparate de fotografiat moderne, sau nu existau deloc, astăzi ne este destul de greu să ne imaginăm cum arătau în realitate politicienii, artiștii, muzicienii și oamenii de știință din vremurile străvechi.

În acest sens, lucrările Magdalenei Visaggio ne pot ajuta în acest sens. Artista a reușit să restaureze imaginile celor mai importante personalități de istorie. Așa ar arăta astăzi Leonardo da Vinci, Tutankamon sau Ecaterina a II-a, dacă ar fi contemporani cu noi.

Magdalene Visaggio s-a născut la 22 septembrie 1984 și este o scriitoare americană de benzi desenate. Visaggio este cunoscută pentru munca ei la Kim & Kim și Vagrant Queen. Benzile desenate ei au fost nominalizate la două premii Eisner și trei premii GLAAD Media. Serialul ei de benzi desenate Vagrant Queen a fost adaptat într-un serial de televiziune care a rulat un singur sezon pe Syfy, în 2020.

Așa arătau personalitățile istorice ale secolului trecut

Visaggio s-a născut în 1984 pe Long Island și a crescut în Richmond, Virginia. Ea a urmat Universitatea Virginia Commonwealth și Universitatea Seton Hall. Ea a declarat că are autism. Emisiunile ei preferate de televiziune din copilărie au fost animația X-Men, Sailor Moon și FLCL. Visaggio a spus că ar dori să scrie benzi desenate cu Silver Surfer, Spider-Girl sau Doom Patrol. Visaggio este o femeie transEa este și este, de asemenea, un membru al Socialiștilor Democrați din America.

Prima lucrare publicată de Visaggio a fost în 2006, în calitate de scriitor și co-creator al lui Sanctuary, o serie auto-publicată cu Martin Krause și Kevin Roberts. Primele trei numere ale seriei au fost ulterior rescrise de Visaggio înainte de a fi redenumite Stronghold în 2014, cu o ediție colectată a primelor trei numere și seria continuând sub noul nume. În 2015, Visaggio a folosit cu succes Kickstarter pentru a publica primul număr al revistei Andrew Jackson in Space. Din 2016, Visaggio a contribuit la Paste cu o serie de articole despre benzi desenate.

Visaggio a câștigat o mai mare importanță în industria benzilor desenate cu seria limitată Kim & Kim de la Black Mask Studios. Serialul a fost nominalizat la premiul Eisner 2017 pentru Best Limited Series și la premiul GLAAD Media pentru cea mai bună carte de benzi desenate. Succesul a determinat-o pe Visaggio să semneze un contract de trei cărți cu Black Mask Studios pentru următoarele trei proiecte: Quantum Teens Are Go, Kim & Kim: Love is a Battlefield și Sex Death Revolution.

În 2017, a fost aleasă să participe la programul DC Comics Writer Workshop, studiind sub Scott Snyder. Prima ei lucrare publicată pentru DC a fost pentru Young Animal Imprint, unde a scris mai multe elemente de rezervă și seria limitată Eternity Girl. Din perioada petrecută în Writers Workshop, nuvelele lui Visaggio au fost prezentate în one-shot-urile DC Cursed Comics Cavalcade și DC New Talent Showcase 2018.

În 2018, romanul ei grafic The Ojja-Wojja: A Teen Horror Mystery or Whatever, You Know? a fost cumpărat de marca HarperCollins Balzer + Bray într-un contract de două cărți, prima carte urmând să apară în primăvara anului 2021. În 2018 a fost și debutul lui Vagrant Queen de la editorul Vault Comics. În 2020, o adaptare a serialului de televiziune Vagrant Queen a fost difuzată pe SyFy (coprodusă de Blue Ice Pictures), dar, după un singur sezon de zece episoade, serialul a fost anulat din cauza ratingurilor scăzute. În domeniul benzilor desenate, 2019 a văzut-o pe Visaggio co-scriind Strangelands împreună cu Darcie Little Badger pentru Humanoids Imprint H1. De asemenea, a văzut-o publicând prima sa lucrare cu Valiant Comics, cu un nou volum al Doctor Mirage.

În 2020, Visaggio a lansat un al doilea volum de Vagrant Queen la Vault Comics și a doua ei serie la ComiXology.

În continuare, poți vedea fotografiile despre care vorbeam.

Henric al VIII-lea, regele Angliei
Anne Boleyn, a doua soție a lui Henry VIII
Octavian Augustus, împărat roman
Gaius Julius Caesar, împărat roman
Leonardo da Vinci, artist și om de știință italian
William Shakespeare, poet și dramaturg englez
Ecaterina cea Mare, împărăteasă rusă
Alexandru cel Mare, regele Macedoniei Antice
Alexandre Dumas, scriitor francez
Elagabalus, împărat roman
Elisabeta I, regina Angliei și Irlandei
Tutankhamon, faraonul Egiptului Antic
Abraham Lincoln, președintele Statelor Unite
Nero, împărat roman
Richard al II-lea, regele Angliei
Caravaggio, pictor italian
Artemisia Gentileschi, artistă italiană
Oliver Cromwell, politician englez
Anna Stewart, regina Angliei, Scoției și Irlandei