Tehnologie

Eroarea de la Google Chrome care le-a dat bătăi de cap multora. Ce s-a întâmplat, de fapt

Google Chrome este unul dintre cele mai folosite browsere web, datorită ușurinței de utilizare și gamei extinse de extensii.

Cu toate acestea, cu o bază mare de utilizatori vin și mari responsabilități, iar chiar și o problemă mică poate avea un impact imens.

Ce s-a întâmplat pe Chrome

O problemă similară a apărut săptămâna aceasta atunci când mulți utilizatori de Chrome pe desktop au raportat că conținutul paginii web dispărea atunci când se trecea înapoi la o filă deschisă.

Problema a fost raportată pentru prima dată de utilizatorul Mark7688 pe comunitatea de ajutor Chrome a Google, afirmând că de fiecare dată când treceau între ferestrele deschise, Chrome afișa un ecran gol.

Propriul nostru Dallas Thomas a experimentat această problemă, cu paginile devenind albe atunci când se trecea între file.

Din fericire, conținutul reapărea câteva momente mai târziu, dar imaginați-vă să editați un document important și să vedeți conținutul dispărând în neant.

Google a rezolvat deja problema

Din fericire, nu trebuie să vă faceți prea multe griji în legătură cu această problemă. Conform Managerului de Suport pe comunitatea de ajutor Chrome, Google a rezolvat deja problema.

Compania lansează o actualizare la nivel de server care abordează problema fundamentală și ar trebui să rezolve comportamentul.

Deoarece este o actualizare la nivel de server, nu trebuie să faceți nimic; se aplică automat în fundal. Cu toate acestea, Google recomandă repornirea browserului Chrome, lucru care ar putea ajuta la aplicarea actualizării mai rapid.

Deci, dacă vă confruntați cu această problemă, o simplă repornire a Chrome-ului ar putea să o rezolve.

La fel de repede cum Google a rezolvat această problemă, compania a lucrat din greu în culise pentru a face Chrome și mai bun.

Recent, Google a adăugat învățarea automată în bara de adrese pentru utilizatorii de desktop Chrome, îmbunătățind URL-urile sugerate și autocompletarea căutării.