Tehnologie

Elon Musk vrea „să-ți intre” în televizor. Ce aplicație se pregătește să lanseze, pe cine ajută, în afară de el

Dacă deții un televizor inteligent, s-ar putea să fii deja copleșit de numărul de aplicații pe care le poți descărca pe dispozitiv, dar lui Elon Musk nu-i pasă.

Ceea ce cândva era un produs simplu a devenit complex, și nu doar datorită serviciilor de streaming.

Mulțumită dezvoltatorilor, acum există mai mult decât suficiente aplicații care pot fi adăugate la televizoarele inteligente. Se pare că această oportunitate aparent profitabilă a atras atenția unui antreprenor bogat.

O actualizare postată de @XNews pe X (fostul Twitter) sugerează că miliardarul Elon Musk are planuri de a lansa o aplicație pentru televizoare inteligente numită X TV.

La ce ne putem aștepta de la X TV

CEO-ul X Corporation, Linda Yaccarino, a postat pe propria pagină X mai multe detalii. Momentan, pare că X TV va fi promovată ca fiinf o aplicație care va oferi „conținut în timp real și captivant” pentru televizoarele inteligente , dar acest lucru ar fi putut fi deja dedus din postarea originală @XNews.

Totuși, multe detalii sunt chiar interesant, cum ar fi funcționalitatea încrucișată a aplicației între televizoare și telefoane.

Ce ne facem cu protecția datelor?

De asemenea, X nu pare să se eschiveze de la utilizarea datelor utilizatorilor, având în vedere un algoritm integrat. Pe aceeași notă, inteligența artificială va fi integrată pentru a sugera conținut bazat pe interesele utilizatorilor.

Dacă aceasta va fi sau nu o încercare câștigătoare pentru X sau Elon Musk rămâne de văzut. Cu toate acestea, includerea inteligenței artificiale în ecuație ar putea împiedica potențialul aplicației pentru televizorul inteligent.

Recent, Grok, AI-ul experimental LLM al X, a fost subiectul unor controverse după ce a generat știri false despre un meci de baschet.

Jucătorul NBA Klay Thompson a fost eronat implicat în vandalism de către Grok, și nici X, nici Musk nu au suportat consecințe.

Chiar dacă acest lucru poate părea o mică greșeală, este doar unul dintre multele exemple ale modului în care X continuă să refuze orice responsabilitate pentru dezinformare și este greu de imaginat că astfel de probleme nu vor deveni mai prevalente odată cu lansarea unui astfel de televizor inteligent.