Tehnologie

Electronic Arts Romania, Locul Perfect Pentru Tine [P]

La Electronic Arts Romania, una dintre cele mai mari companii dezvoltatoare de jocuri video și una dintre cele mai mari companii de tehnologie din țară, aducem împreună oameni creativi, storytellers și inovatori care creează jocuri și experiențe unice pentru milioane de jucători din întreaga lume.

Echipele noastre talentate de Software Engineers, Producers, Game Designers, Project Managers, Graphic Artists, Security Engineers, Data Analysts, și multe alte roluri, își pun la lucru ideile pentru a dezvolta unele dintre cele mai apreciate jocuri din lume, cum ar fi EA SPORTS FC.

Vocea ta contează mult pentru noi și dorim să îți poți pune în evidență talentul.

Dacă ești în căutarea unei oportunități noi și interesante în cariera ta, daca vrei să lucrezi cu cele mai noi tehnologii, să îți îmbunătățești abilitățile de programare sau să descoperi mai multe despre quality design, sau dacă pur și simplu visezi să faci primii pași în industria de gaming, EA România e locul potrivit pentru tine.

Află tot ce trebuie să știi despre pachetul nostru de beneficii, descoperă avantajele unice de care se pot bucura angajații noștri și vezi cum poți face parte din echipa noastră!

MUNCIM ÎMPREUNĂ. CÂȘTIGĂM ÎMPREUNĂ.

Deține o parte din EA

Echipele noastre sunt o parte esențială din povestea noastră de succes, și ne dorim să sărbătorim fiecare victorie împreună. La Electronic Arts Romania, angajații eligibili primesc acțiuni EA ca parte din Pachetul de Beneficii. Astfel, pot să-și transforme în realitate chiar și cele mai îndrăznețe visuri. Îți dorești vacanțe în destinații exotice? Sau să ai o casă ca în povești? Acum este momentul să îți faci planuri de călătorie sau să alegi cartierul care îți place. Noi suntem aici să te aducem cu un pas mai aproape de visul tău.

Acțiuni EA, la preț redus pentru tine

Vrem să te susținem să evoluezi pe toate planurile – profesional, personal și financiar. Prin programul Employee Stock Purchase Plan poți să achiziționezi acțiuni EA la preț redus, alegând să participi lunar cu un procent din salariul tău.

Bonus Anual de Performanță

 N-am fi reușit fără tine. Succesul nostru global se datorează echipelor noastre incredibil de talentate. În semn de apreciere a muncii și rezultatelor lor extraordinare, oferim tuturor angajaților un bonus anual în funcție de performanța individuală, a echipei și a companiei. Bonusul reprezintă un procent din salariul anual brut și se acordă în luna iunie.

SĂNĂTATEA TA, PE PRIMUL LOC.

Sănătatea ta este mereu prioritatea noastră. Tocmai de aceea, am pregătit un pachet medical extensiv care poate să acopere cât mai mult din nevoile tale și ale celor dragi. La Electronic Arts Romania, avem grijă și de tine și de familia ta. Care sunt beneficiile tale:

Asigurarea Premium Health oferă angajaților servicii ambulatorii și de internare, de monitorizare și tratament pentru afecțiuni acute și preexistente, dar și multiple opțiuni de recuperare medicală.
Abonamentul Premium Medical oferă o acoperire preventivă pentru a te asigura că tu și cei dragi ție sunt mereu în siguranță.

BUCURĂ-TE DE FIECARE MOMENT DE ODIHNĂ.

Timpul tău liber este esențial. Pe lângă cele 21 de zile libere standard, angajații primesc și extra zile libere pentru diferite evenimente din viața lor, cum ar fi concediul pentru îngrijirea copiilor nou-născuți, concediul pentru îngrijitori, zilele libere pentru diverse sărbători religioase, nevoi personale sau concediul de studii.
Intră în spiritul sărbătorilor. La Electronic Arts Romania, vacanța de iarnă începe mai devreme. Cadoul nostru pentru tine? Între Crăciun și Anul Nou, închidem complet studioul. Ne dorim să te poți întoarce din vacanță cu bateriile încărcate și să începi noul an cu forțe proaspete.
În plus, de fiecare dată când o zi liberă legală se sărbătorește în weekend, îți oferim lunea liberă. Nu vrem să pierzi nicio oportunitate de relaxare.

ACASĂ ȘI LA BIROU, MEREU ÎN ECHILIBRU.

La Electronic Arts Romania, ne dorim să investim mereu în starea ta de bine, atât la birou, cât și în afara lui – pentru că este esențial să găsești echilibrul perfect dintre ele. Iată ce am pregătit pentru tine:

Platforma Modern Health. Platforma îți pune la dispoziție foarte multe resurse, toate adaptate nevoilor tale. De la speakeri motivaționali și terapeuți, la meditații ghidate și cursuri online de dezvoltare personală, Modern Health te ajută să reduci nivelul de stres din viața de zi cu zi. În plus, poți învăța să-ți îmbunătățești relațiile și performanța la muncă, să capeți noi obiceiuri sănătoase sau să scapi de cele nesănătoase, și multe altele.
Beneficii pentru Fitness. Angajații pot beneficia de un abonament gratuit la sală, în limita unui buget. Iar dacă preferi să faci sport acasă, îți punem la dispoziție un buget pentru a-ți achiziționa echipamentul de care ai nevoie.
Spații care te inspiră. Știm că locul în care lucrezi poate să-ți influențeze creativitatea, așa că ne-am asigurat că birourile noastre din AFI Park din București sunt pe cât se poate de confortabile. Design modern, tehnologie de ultimă generație, culori vii, săli dedicate jocurilor – ce poți să-ți dorești mai mult? Poți să te relaxezi în zonele de recreere, unde o să găsești mese de ping-pong, scaune de masaj, foosball, darts, și desigur, camere echipate cu cele mai populare jocuri și console PS5 și Xbox.

BENEFICIILE NU SE TERMINĂ AICI.

Mod de Lucru Flexibil. Suntem foarte deschiși când vine vorba de modul de lucru. Am creat o cultură a muncii bazată pe flexibilitate. În plus, poți lucra de oriunde din România timp de 30 de zile și de oriunde din lume timp de 2 saptamani în fiecare an. Așadar, dacă ai nevoie de o schimbare de peisaj, ia-ți laptopul cu tine și lucrează de unde îți place.
Abonament Bookster. Citește ultimele titluri de la autorii tăi preferați și descoperă noi volume pe care să le iei acasă.
Jocuri Gratuite. Toți colegii noștri primesc anual credite pentru jocuri pe care le pot utiliza în magazinele noastre online după cum doresc.
Consola Visurilor Tale. Te gândești deja la următoarea ta consolă? La Electronic Arts Romania, îți poți achiziționa o consolă nouă prin programul nostru de rambursare. De ce să aștepți când poți să începi să te joci chiar acum?
Petreceri EA. Ne place să sărbătorim reușitele la fel de mult ca tine. Tocmai de aceea, organizăm petreceri la studio cât de des putem. Rămâi pe aproape. Nu o să treacă mult timp până o să te invităm la un nou party!
Reduceri de la Parteneri. Beneficiezi de reduceri de la partenerii noștri de încredere în restaurante, centre de divertisment și relaxare, sau servicii de întreținere.
Împreună, o Echipă. Conectează-te cu colegii chiar și după muncă, la sfârșit de săptămână, la un meci de baschet sau fotbal.
Dăruiește. Susținem și recompensăm activitățile de voluntariat prin acordarea unei zile libere din partea companiei pentru angajații care se implică în programe de CSR.

Dacă vrei sa intri în industria jocurilor video, ai ajuns în locul potrivit. Vino alături de noi!

Electronic Arts Romania