Tehnologie

Cum ții ecranul telefonului tău Android activ. Funcția simplă care îți vine în ajutor în anumite situații

Întreruperea afișajului împiedică ecranul telefonului tău Android să rămână activ atunci când nu folosești dispozitivul. Totuși, sunt momente când nu dorești să se întâmple asta.

Din fericire, poți dezactiva această opțiune pe telefonul sau tableta ta,

Vezi și: Bulina verde pe telefonul Android: ce înseamnă, la ce ajută indicatorul de pe ecran

Cum ajustezi timpul de ecran direct cu Android

Întreruperea afișajului stabilește cât timp va rămâne ecranul activ după ce ai terminat de folosit dispozitivul. În mod implicit, acesta este de obicei între 30 de secunde și 1 minut.

Dacă folosești telefonul pentru ceva ce nu necesită atingerea ecranului, ai putea găsi deranjantă întreruperea rapidă a afișajului.

Pe dispozitivele Android, poți schimba cu ușurință durata de întrerupere a afișajului. Procesul variază ușor în funcție de modelul telefonului tău, deoarece fiecare producător modifică interfața de utilizare Android.

Pe majoritatea dispozitivelor Android, poți seta doar durata de întrerupere la o limită mai mare, cum ar fi 10 sau 30 de minute. În majoritatea situațiilor, totuși, acest lucru este suficient.

În primul rând, deschide Setările și caută secțiunea Afișaj sau ceva asemănător. Apoi, în secțiunea Afișaj, trebuie să găsești opțiunea Întrerupere afișaj sau Oprire automată ecran.

Vezi și: Android, un sistem de operare iubit: aplicațiile utile care o să-ți facă viața mai ușoară

Caffeine

Aplicația care îți dă o mână de ajutor

Dispozitivele Android ar putea să nu poată împiedica întreruperea afișajului în mod nativ, dar există multe aplicații în Google Play Store care pot face acest lucru. Una dintre acestea este Caffeine.

Poți pur și simplu atinge pictograma ceștii de cafea din Setări rapide. În mod implicit, durata de întrerupere a afișajului va fi schimbată la Infinit, iar ecranul nu se va mai opri.

Atinge din nou pictograma ceștii de cafea pentru a reveni la durata ta normală de întrerupere a afișajului. Caffeine are mai multe opțiuni de personalizare. Deschide pur și simplu aplicația pentru a le ajusta conform preferințelor tale.

Vezi și: Îmbunătățirea de la Android care îți poate salva viața. Ce e nou la sistemul de operare, cum te ajută