Tehnologie

Cum înveți să cânți la pian fără profesor. Rocksmith+, de la Ubisoft, noua senzație în domeniu

Platforma de învățare a chitarei, Rocksmith+, de la Ubisoft tocmai a primit o actualizare care cu siguranță va bucura și iubitorii de pian, deoarece aplicația te învață acum și asta.

Vezi și: Ubisoft vine cu clarificări importante în privința conturilor inactive: ce se întâmplă cu acestea

Cum înveți să cânți la pian cu ajutorul celor de la Ubisoft

Un abonament unic oferă acces la fiecare instrument sub umbrela Rocksmith, inclusiv chitara acustică, chitara electrică, chitara bas și, acum, pianul.

Noul Rocksmith+ actualizat deja se laudă cu 400 de aranjamente de pian pentru exerciții, cu cel puțin 40 noi adăugate în fiecare lună.

Aceste piese includ hituri pop precum Rocket Man de la Elton John, Make You Feel My Love de la Adele și titluri selectate dintr-o gamă diversă de genuri, inclusiv muzică clasică, coloane sonore și altele. Aceste compoziții bazate pe pian se alătură celor peste 7.000 de piese preexistente pentru chitară și bas.

Vezi și: Ubisoft a dezvăluit noi detalii despre următorul Assassin’s Creed: cât de lung va fi, când apare

Ce trebuie să știi despre această aplicație

Aplicația este disponibilă atât pentru dispozitive mobile, cât și pentru PC-uri prin intermediul magazinului Ubisoft, iar actualizarea îți permite să utilizezi un pian digital, tastatură sau controler MIDI conectat prin cablu.

Aceasta suportă claviaturi cu 25 de taste până la întreaga gamă de 88 de taste. Vei avea la dispoziție diverse metode de practică, deoarece aplicația oferă o interfață interactivă 3D sau partituri tradiționale. În plus, nu ai nevoie de echipament suplimentar pentru a începe, cum ar fi un microfon dedicat.

Recenziile pentru elementele de chitară și bas ale Rocksmith+ au fost mixte, unele publicații lăudând interfața intuitivă, iar altele criticând selecția limitată de piese.

Aplicația oferă un trial version gratuit timp de o săptămână, dar abonamentele costă 15 dolari pe lună, în cazul abonamentului lunar, sau 100 de dolari pe an.

Trial version-ul gratuit este disponibil doar pentru abonamentul anual, așa că fii atent atunci când te înregistrezi și asigură-te că setezi un memento pentru a anula înainte ca săptămâna să se încheie, dacă nu te adezi cu software-ul.

Vezi și: Ubisoft intră într-o nouă etapă: cum influențează inteligența artificială direcția studioului