Tehnologie

Cum folosești Snapchat pe desktop și de ce ai face-o

Uneori, folosind versiunea web a unei aplicații populare de socializare deblochează noi modalități de a o utiliza, iar Snapchat nu face excepție.

Deși Snapchat pentru Web nu oferă întreaga experiență Snapchat, este surprinzător de plăcut pentru anumite funcții, cum ar fi conversațiile și menținerea Streak-urilor.

Iată de ce merită să folosești Snapchat Web pe desktop

Folosirea Snapchat pentru Web este convenabilă, în special dacă lucrezi la computer și ai nevoie să iei o pauză pentru a trimite Snaps, să începi conversații sau să vezi Povești.

Poți începe ușor o conversație pe mobil și să o continui pe Snapchat Web.

Ecranul mai mare facilitează navigarea între conversații și Povești, deoarece există mai mult spațiu, ceea ce înseamnă că nu trebuie să navighezi prin mai multe ecrane pentru a găsi cel pe care îl cauți.

Poți vedea și mai multe detalii în Snaps care nu sunt ușor vizibile pe ecranul telefonului tău. Uneori, acest lucru poate fi mai bun pentru imersiune și aprecierea a ceea ce vezi.

Poți trimite mesaje mai repede și mai confortabil decât pe un ecran tactil. Acest nivel de accesibilitate, în plus față de conveniență, poate face mai ușor să menții un Streak sau să-ți crești scorul Snap pe Snapchat.

Cum să trimiți un Snap pe Web

Dacă computerul tău are o cameră web, poți face rapid un Snap și să-l trimiți prietenilor tăi.

Pentru a face acest lucru, deschide Snapchat pentru Web, conectează-te la contul tău și dă clic pe camera foto din mijlocul ecranului.

Selectează un filtru în partea de jos, dând clic pe cel dorit. Apoi, dă click din nou pentru a face Snap-ul.

Poți trimite Snap-ul la Poveștile tale, prieteni sau ambele. După ce alegi, dă click pe Trimite în colțul din dreapta jos.

Pentru a începe o conversație cu prietenii tăi, deschide Snapchat Web, conectează-te la contul tău și caută prietenul cu care vrei să vorbești în bara laterală din stânga. Odată ce îl găsești, dă click pe numele lui și începe conversația.

În mod alternativ, poți începe o conversație de grup pe Snapchat dând clic pe Conversație nouă în partea de sus dreapta a barei laterale din stânga.