Tehnologie

Cele mai bune servicii de streaming muzical în 2023: Spotify, la concurență cu YouTube Music, Apple Music

Diferențele dintre Spotify, Apple Music și altele sunt subtile, dar semnificative. Vezi care ți se potrivește ție.

Este dificil să identifici cel mai bun serviciu de streaming de muzică pentru toată lumea. Cele mai multe dintre opțiunile populare disponibile astăzi ating elementele esențiale, oferind o bibliotecă gigantică și diversă de muzică pe care o poți accesa, o poți sorta în liste de redare, poți descărca pentru ascultare offline și reda pe mai multe dispozitive.

Care e cel mai potrivit serviciu de streaming muzical pentru tine

Majoritatea sunt disponibile la aproximativ același preț. Acestea fiind spuse, există diferențe subtile, dar semnificative în ceea ce privește caracteristicile și filozofia acestora, care pot determina care se va potrivi cel mai bine în viața ta. Pentru a-i ajuta pe cei care se gândesc să încerce o nouă aplicație muzicală, iată la ce este mai bun fiecare serviciu muzical.

Apple Music este cel mai versatil serviciu de streaming muzical, cu doar 11 dolari pe lună. Niciun serviciu de streaming de muzică nu este perfect, dar pentru mulți, Apple Music se apropie cel mai mult de a acoperi toate bazele necesare.

Spotify, pe de altă parte, este cel mai bun la a descoperi muzică nouă. Niciun serviciu muzical nu este mai precis să te „citească” în ceea ce privește muzica ce îți place și oferă sugestii demne pentru alte melodii de care te poți bucura. Asta chiar dacă interfața sa de utilizare a suferit câteva modificări îndoielnice în ultimul timp.

YouTube Music este cel mai bun la a găsi muzică mai „obscură” sau pe care nu o găsești în alte părți. Integrarea strânsă a YouTube Music cu YouTube îi oferă o multitudine de conținut care nu este disponibil pe alte servicii de streaming muzical.

Amazon Music Unlimited este o alternativă puternică la Apple Music și Spotify, dacă ești în căutare de podcasturi și streaming.