Tehnologie

Black Friday 2023 la televizoare Philips: cele mai bune modele pentru toate bugetele cu reduceri substanțiale

Foarte mulți români așteaptă cu sufletul la gură să pună mâna pe un televizor de Black Friday, aceasta se numără printre cele mai căutate categorii de produse, în speranța de a profita de o reducere substanțială, iar modelele noi de la Philips ar putea reprezenta cea mai bună opțiune.

La momentul de față, ambiția producătorilor de televizoare se reflectă în modele din ce în ce mai interesante și ambițioase, din prisma specificațiilor tehnice și, mai ales, a funcțiilor inteligente. Nu de alta, dar a devenit aproape imposibil să pui mâna pe un televizor care nu este Smart în 2023, chiar dacă nu sunt nici pe departe toate la fel. Aceste calculatoare incredibil de subțiri s-au transformat în centre de divertisment complexe, portaluri către orice tip de conținut multimedia, de la filme și jocuri, până la muzica preferată sau știrile momentului, toate la o calitatea superlativă.

Citește și: Black Friday 2023 – când e sărbătoarea reducerilor la eMag, Altex, Flanco și Fashion Days

Cum îți cumperi un televizor Philips de Black Friday, cel mai bun pentru tine

Dacă vânezi un TV capabil, performant și versatil pentru sufrageria sau dormitorul tău, Philips se diferențiază de concurență prin mai multe particularități tehnice, dar mai ales prin Ambilight. Aceasta din urmă este o tehnologie care a progresat enorm în ultimul deceniu și una care se reflectă într-o baie de lumină în jurul panoului, proiectând pe peretele din spate nuanța dominantă din fiecare centimetru al ecranului. Este o experiență unică față de orice alt producător de pe piață.

Citește și: Philips lansează cele mai performante televizoare: cât de special este OLED+908

Dincolo de Ambilight însă, vorbim de Smart TV-uri cu cea mai recentă versiune de Google TV (ex – Android TV), certificate Dolby Vision și Dolby Atmos, cu AMD FreeSync Premium, Perfect Picture Engine și cam tot ce ți-ai mai putea dori. Indiferent dacă vei opta pentru un Philips LED, MiniLED sau OLED, întotdeauna te vei bucura de cea mai bună calitate a imaginii dintre televizoarele cu astfel de panouri.

PHILIPS 50PUS8518 la cel mai bun preț de Black Friday

Construit în jurul unui ecran de 126 de centimetri sau 50 de inci, acest LED Smart TV cu o reducere semnificativă de preț vine la pachet cu o rezoluție nativă 4K și este certificat HDR10+, Dolby Vision și Dolby Atmos, pentru ca experiența ta audio și video să fie fără cusur. Tehnologia Ambilight extinde experiența ta vizuală dincolo de ecran, în timp ce procesul proprietar Philips P5 îți perfecționează experiența vizuală. Iar pentru că vine dotat cu HDMI 2.1 și suportă nativ 60Hz, VRR și AMD FreeSync Premium, jocurile tale de pe PlayStation, Xbox sau PC nu au arătat niciodată mai bine. Iar dacă nu ai o consolă, poți să-ți accesezi jocurile favorite direct pe TV prin GeForce Now și Stadia.

PHILIPS 55PML9008 cel mai bun televizor la acest preț de Black Friday 2023

Noul MiniLED de la Philips cu o diagonală de 139 centimetri este un TV premium cu o rezoluție nativă Ultra HD 4K și un timp de răspuns impecabil datorită ratei de reîmprospătare de 120Hz. Preinstalat cu Netflix, YouTube, Disney+ sau Amazon Prime Video, câteva secunde sunt suficiente pentru a te bucura de divertismentul tău preferat. Nu lipsesc certificările Dolby Vision, Dolby Atmos și AMD FreeSync pentru a-ți oferi garanția că nu vei face în niciun moment vreun compromis pe partea de divertisment de cea mai bună calitate. Este improbabil să-l mai găsești prea curând la un preț atât de bun.

PHILIPS 75PUS8818 cel mai bun smart TV de dimensiuni generoase, la ofertă de Black Friday

Disponibil în diagonale de la 108 la 189 de centimetri, acest Smart TV de ultimă generație se bucură de un preț imbatabil în această perioadă, cu ocazia Black Friday 2023, mai ales dacă optezi pentru 75 de inci. Aceasta este un LED Smart TV cu Ultra HD 4K rezoluție nativă și certificare Dolby Vision, Dolby Atmos și HD10+. Centrul tău de divertisment vine sub forma platformei Google TV care îți deschide ușile către aplicațiile tale preferate de streaming. În plus, dacă vei conecta o consolă la el, vei profita la maxim și de cei 120Hz, respectiv portul HDMI 2.1 cu VRR.

Una peste alta, Philips are în portofoliu televizoare pentru orice buzunar și orice spațiu, iar dacă tot ne confruntăm cu o perioadă a reducerilor majore – Black Friday 2023, ar fi păcate să nu faci o investiție pentru bucuria ta.