Tehnologie

Bang & Olufsen Beosound Bollard – soluția audio de exterior care îți transformă grădina într-un spațiu memorabil de concert

Bang & Olufsen, un nume sinonim cu excelența în soluții audio de top, și-a extins de curând portofoliul cu noul Beosound Bollard, un sistem de boxe ce promite să redefinească experiența audio în spațiile exterioare.

Cu o estetică impresionantă, disponibil în două variante de design – rotund și pătrat – Beosound Bollard este gândit nu doar să se integreze armonios în peisaj, dar să ofere și o performanță audio de neegalat.

Specificații tehnice Beosound Bollard – Tehnologia sunetului 360°

Indiferent de modelul ales, fie că este vorba de BOHBLR (rotund) sau de BOHBLS (pătrat), Beosound Bollard promite o dispersie a sunetului de 360°, asigurând o acoperire uniformă și imersivă a spațiului exterior. Disponibil în trei finisaje – bronz, negru și natural – acest sistem oferă utilizatorilor posibilitatea de a selecta estetica care se potrivește cel mai bine cu peisajul lor.

Fiecare detaliu al Beosound Bollard a fost finisat pentru a oferi cea mai înaltă calitate a sunetului. Cu un subwoofer de 6 1/2” (165mm) din polipropilenă, un midrange de 4 1/2” (115mm) din aluminiu și un tweeter de 1” (25mm) PEI, sistemul este capabil să ofere o gamă largă de frecvențe, de la 48Hz până la 20kHz. Mai mult, cu o putere RMS de 60W și o putere de vârf de 100W, Beosound Bollard stă mărturie angajamentului Bang & Olufsen pentru performanță audio fără compromisuri.

Bang & Olufsen Beosound Bollard variante

Rezistența întâlnește eleganța cu Bang & Olufsen Beosound Bollard

Construit din materiale poli compozite rezistente la intemperii, Beosound Bollard este conceput să reziste în fața elementelor exterioare, păstrându-și totodată aspectul elegant. Fiecare model vine cu o carcasă de protecție, rotundă sau pătrată, ce adaugă un strat suplimentar de durabilitate și flexibilitate în instalare.

Pachetul Beosound Bollard include tot ce ai nevoie pentru o instalare simplă și eficientă: fire pentru boxe, piulițe și un manual de instalare. De asemenea, pentru montaj sunt recomandate unelte precum fir direct îngropat, striptizor de fire, bandă de măsură, lopată și șurubelnițe, facilitând astfel integrarea sistemului în orice spațiu exterior.

Configurarea sistemului Beosound Bollard depinde de câteva factori cruciali, precum uniformitatea câmpului sonor dorit și presiunea sonoră maximă necesară. Prin plasarea strategică a boxelor și crearea de zone sonore diferite, utilizatorii pot ajusta nivelul de volum în funcție de necesități, fie că este vorba de un fond muzical ambiental sau de un sunet puternic pentru petreceri.

De ce ar putea fi cea mai bună soluție de exterior

Beosound Bollard de la Bang & Olufsen este mai mult decât un simplu sistem de boxe pentru exterior; este o declarație de design și performanță, care îmbină armonios tehnologia audio de vârf cu estetica rafinată. Indiferent de aranjamentul exterior, Beosound Bollard este proiectat să ofere o experiență audio excepțională, făcând din orice spațiu un teatru sub cerul liber.

Dacă nu era evident, având în vedere că vorbim de un sistem de la Bang & Olufsen, Beosound Bollard se remarcă prin capacitatea sa de a oferi un sunet puternic, bogat și imersiv în 360 de grade. Cu trei drivere puternice și o lentilă din silicon, acest sistem umple orice grădină sau spațiu exterior cu o calitate audio remarcabilă. Sunetul său, optimizat de inginerii danezi, livrează o emoție palpabilă și captivantă din orice unghi, transformând simpla ascultare într-o experiență memorabilă.

Mai mult decât performanța audio de excepție, Beosound Bollard impresionează prin designul său adaptabil și durabil. Fabricat din aluminiu de înaltă calitate, cu un strat de suprafață în variante de culoare ca negru, bronz sau natural, este construit să reziste de-a lungul anului, în orice condiții meteo. Astfel, indiferent de sezon, muzica preferată poate fi un companion constant în activitățile tale exterioare, de la mesele în aer liber până la seri relaxante cu prietenii sau momente de lectură pe șezlong.

Unul dintre cele mai atractive aspecte ale Beosound Bollard este capacitatea sa de integrare și conectivitate fără efort. Acest sistem se conectează și se controlează ușor cu dispozitivul tău preferat, permițându-ți să te relaxezi și să te bucuri de muzica favorită alături de familie și prieteni. Integrarea sa facilă și intuitivă în sistemul tău de boxe de acasă extinde experiența audio Bang & Olufsen și în spațiul exterior, făcând din orice activitate o ocazie specială, acompaniată de coloana sonoră perfectă.

În concluzie, Beosound Bollard oferă o soluție audio de exterior superioară, care îmbină armonios calitatea sunetului, durabilitatea, estetica și ușurința de utilizare. Fie că vrei să îți îmbunătățești grădina cu un sunet de înaltă fidelitate sau să creezi ambientul perfect pentru evenimentele tale în aer liber, Beosound Bollard este alegerea ideală pentru a adăuga un nou nivel de rafinament și plăcere experiențelor tale exterioare.

În România, găsești sistemul Bang & Olufsen Beosound Bollard la Audio Monkey începând cu 9.999 de lei.