Tehnologie

ATV-ul pentru copii, de la Tesla, din nou la vânzare după ce a fost retras. Cât scoți din buzunar pentru Cyberquad, ce știe să facă

Versiunea pentru copii a Tesla Cyberquad a revenit în viețile pasionaților. Vehiculul pentru copii cu aspect de Cybertruck a fost lansat inițial în 2021.

Vezi și: Primele imagini cu Tesla Model Y, un crossover electric de la Elon Musk

De ce a fost retras Cyberquad Tesla

Cu toate acestea, a fost retras deoarece nu îndeplinea standardele Comisiei pentru Siguranța Produselor de Consum (CPSC).

Radio Flyer afirmă că noua versiune a vehiculului pentru copii, vândut la prețul de 1.900 dolari, respectă acum toate cerințele CPSC și va începe să fie livrat în acest lună.

Versiunea actualizată a Cyberquad-ului pentru Copii este Modelul 915, înlocuind Modelul 914 retras care s-a vândut rapid acum aproape doi ani.

CPSC a susținut că modelul 914 încălca standardele de siguranță pentru ATV-uri destinate tinerilor și avea o suspensie mecanică inadecvată și o presiune maximă a anvelopelor, printre alte probleme.

Atunci când modelul mai vechi a fost retras, agenția guvernamentală a declarat că Tesla a vândut aproximativ 5.000 de unități.

Vezi și: Tesla își schimbă strategia: Ce se întâmplă cu prețurile pentru mașinile electrice

Ce va fi nou la Modelul 915

Potrivit Radio Flyer, actualizările de siguranță ale Modelului 915 includ „înlocuirea arcului din spate cu un tub de oțel cu inserturi metalice acoperite cu cauciuc care fixează cadru din spate la cadru principal”, o gamă de vârstă actualizată de la nouă la 12 ani, o etichetă de avertizare cu privire la anvelopele și o altă avertizare revizuită care precizează că nu este un ATV sau destinat utilizării off-road.

Are o autonomie estimată de aproximativ 24 de kilometri și un far și o lumină de frână cu LED-uri care imită Cybertruck-ul.

Jucăria include un cadru din oțel, anvelope din cauciuc cu presiune înaltă și o baterie Radio Flyer de 36V, despre care producătorul afirmă că oferă „cea mai bună performanță cu un impact mai mic asupra mediului, precum și cea mai lungă durată de funcționare și cel mai rapid timp de reîncărcare în comparație cu alte produse de pe piață”

Vezi și: Tesla de 25.000 de euro la care ai visat dintotdeauna, mai aproape de realitate. Se va produce în Europa și te face să uiți de Dacia Spring