Tehnologie

Aplicația Microsoft Copilot, disponibilă pentru iPhone și Android: Ce poți să faci cu ea

Aplicația Microsoft Copilot AI chatbot ajunge pe iOS. Acum este disponibilă pentru iPhone și iPad.

Microsoft Copilot este disponibilă acum și pe iOS

La finalul anului trecut, Microsoft a lansat o aplicație Android de sine stătătoare pentru Microsoft Copilot, oferindu-ți o modalitate rapidă de a accesa asistentul AI. Se pare că versiunile iOS și iPad nu au rămas cu mult în urmă, deoarece sunt acum disponibile în App Store al Apple.

La fel ca în Copilot pe desktop și în alte chatbot-uri AI, cum ar fi ChatGPT, poți să tastezi întrebarea și să aștepți răspunsuri generate de inteligența artificială. În cazul lui Copilot, vei primi răspunsuri bazate pe GPT-4 de la OpenAI, cel mai recent model de limbaj mare al companiei. Versiunea gratuită de ChatGPT, în comparație, este alimentată de vechiul ChatGPT-3.5 și va trebui să plătești pentru ChatGPT Plus pentru a avea acces la modelul mai nou.

Vezi și: Schimbarea de la Microsoft Copilot care s-ar putea să te bucure, dacă ești utilizatorul acestui sistem de operare

Text to image

În plus, Copilot pe iOS are capacitatea de a-ți transforma cuvintele în imagini. Această caracteristică specială este alimentată de sistemul AI text-to-image de la OpenAI DALL-E 3, despre care compania a spus anterior că este „semnificativ mai bun” pentru a putea înțelege produsul final pe care dorești să-l obții cu mesajul text pe care îl introduci. DALL -E 3 a fost, de asemenea, proiectat pentru a fi mai bun la redarea elementelor cu care predecesorii săi au avut probleme, cum ar fi mâinile umane.

Acesta nu este decât cel mai recent produs Copilot pe care Microsoft l-a lansat, de când a redenumit Bing Chat. Compania a adus și Copilot pe Windows 10 și apoi pe Windows 11, oferindu-le dispozitivelor în număr de un miliard – pe baza numerelor de utilizatori ale platformelor – acces la chatbot-ul AI. Cu aceste lansări mobile, Microsoft extinde și mai mult acoperirea Copilot, mai ales că aplicațiile sunt libere de utilizat.

Vezi și: Noutatea de la Microsoft Copilot care îți face viața mai ușoară dacă ești muzician. Ce știe să facă inteligența artificială