Tehnologie

Apare o nouă televiziune în România, totul este complet online. Posturile disponibile oriunde te-ai afla, pe orice dispozitiv

Vodafone lansează o nouă platformă OTT („Over The Top”), denumită Vodafone TV+. Compania a prezentat astăzi această nouă platformă care oferă atât televiziuni liniare, cu peste 100 de canale, cât și o librărie de filme și documentare. Acest serviciu revoluționar este conceput pentru a transforma experiența de vizionare TV în România, aducând tot conținutul necesar la un click distanță, pe multiple dispozitive.

Vodafone TV+: Accesibilitate și funcții interactive

Ce este Vodafone TV+?

Vodafone TV+ este cel mai nou serviciu de televiziune disponibil pe piața din România. Acesta permite clienților accesul la televiziune de pe mai multe dispozitive simultan, oriunde și oricând, fără a fi nevoie de cabluri sau alte dispozitive suplimentare. Serviciul este destinat abonaților de voce ai Vodafone și poate fi adăugat ca extraopțiune la un abonament existent, cu un cost care pornește de la 3,9 euro pe lună.

Reprezentanții Vodafone au explicat pentru Paginademedia.ro că platforma TV+ oferă o interfață modernă și intuitivă, incluzând funcții interactive precum pauza pe live, restart, derulare înainte și înapoi, înregistrare la cerere (30-90 de zile) sau înregistrare automată (7 zile).

Canalele disponibile pe Vodafone TV+

Vodafone TV+ oferă acces la un număr impresionant de 116 televiziuni în sistem digital, dintre care 34 sunt din lista must carry. Printre acestea se numără posturi populare precum Digi24, Realitatea Plus, Romania TV, B1 TV, TVR Info, TVR News, Aleph News, Profit.ro, Euronews, National TV, Kanal D 2, TVR 1, TVR 2, Metropola TV, Trinitas și Speranța TV.

De asemenea, platforma include și televiziuni din afara listei must carry, cum ar fi Pro TV și celelalte posturi din portofoliul grupului, Kanal D, Prima TV, Diva, AXN, TV 1000, FilmMania, Bollywood, Comedy Central, precum și televiziuni de desene animate și muzică. Este demn de menționat că, cel puțin pentru moment, din grila Vodafone TV+ lipsesc posturile din grupul Antena Group și Antena 3 CNN.

Avantajele Vodafone TV+

Fără cabluri și dispozitive suplimentare

Unul dintre principalele avantaje ale Vodafone TV+ este că elimină necesitatea cablurilor și a dispozitivelor suplimentare. Clienții pot accesa serviciul de pe orice dispozitiv compatibil, ceea ce înseamnă că pot urmări emisiunile preferate pe smartphone, tabletă, laptop sau smart TV, oriunde s-ar afla.

Funcții interactive și conținut variat

Funcțiile interactive ale platformei TV+ oferă utilizatorilor o flexibilitate crescută în modul în care vizionează conținutul. Posibilitatea de a pune pauză pe live, de a relua emisiunile de la început, de a derula înapoi și înainte, și de a înregistra emisiuni pentru a le viziona mai târziu, face ca experiența de vizionare să fie mult mai plăcută și adaptată nevoilor fiecărui utilizator.

Costuri accesibile

Cu un preț de pornire de doar 3,9 euro pe lună, Vodafone TV+ este o opțiune accesibilă pentru majoritatea românilor. Aceasta vine în contextul în care alte platforme similare au costuri mult mai ridicate. În plus, Vodafone a solicitat și primit de la Consiliul Național al Audiovizualului avizul de retransmisie necesar, ceea ce asigură legalitatea și calitatea serviciului oferit.

Vodafone TV+ reprezintă un pas important în evoluția serviciilor de televiziune din România. Prin accesibilitatea sa, funcțiile interactive și varietatea de canale disponibile, noua platformă OTT promite să transforme experiența de vizionare TV pentru milioane de români. Fără cabluri și dispozitive suplimentare, Vodafone TV+ aduce televiziunea la îndemâna tuturor, oriunde și oricând, redefinind astfel standardele în industria de divertisment.