Tehnologie

Acum te poți bucura de indicațiile Waze oferite în vocea lui Roger Federer

Roger Federer este o celebritate populară în întreaga lume datorită performanței sale exemplare pe terenul de tenis. El a fost cel mai bine plătit sportiv din lume în 2020 și este ușor de recunoscut după personalitatea sa fermecătoare și accentul său.

Google a împrumutat acum vocea legendei elvețiene pentru indicațiile de navigare pe Waze în trei limbi diferite.

Roger Federer, pe Waze

Waze nu este străin de colaborările cu celebrități precum Jonas Brothers, Morgan Freeman, Kevin Hart și comediantul Hasan Minhaj pentru navigarea vocală. Cea mai recentă colaborare anunțată cu Federer ar trebui să fie o ocazie bună de folosit pentru șoferi.

Dacă faci o greșeală pe parcurs, Federer va fi acolo pentru a-ți spune: „Fă o întoarcere. Hei, chiar și campionii se pot încurca!”. La fel ca majoritatea celorlalte voci de navigare ale celebrităților, vocea Federer poate fi activată în My Waze -> Setări – > Voce și sunet -> Voce Waze. Spre deosebire de alte colaborari, totuși, Federer a contribuit în trei limbi – engleză, franceză și germană, conform Android Police.

În plus, experiența Waze poate fi mai mult decât atât, activând Victorious Mood pentru navigare, care schimbă reprezentarea vehiculului pe hartă. Astfel, poți alege între un design inspirat de un SUV Mercedes-Benz Clasa G sau un Maybach S-Class Cabriolet. Această experiență este disponibilă în întreaga lume și, din fericire, nu este geo-restricționată.

Ca referință, în afară de Google, voci ale unor celebrități, precum Shaquille O’Neal, Melissa McCarthy și Samuel L. Jackson, au fost disponibile, contra costa, pentru asistentul Alexa, înainte ca Amazon să decidă să renunțe la acestea.

Recent, Roger Federer a fost în țara noastră pentru a filma o reclamă.

În orice caz, judecând după răspunsurile la tweet-ul postat de Waze, fanii lui Federer sunt mai mult decât încântați să fie ghidați de acea voce celebră, ușor accentuată – perfectă pentru o călătorie europeană.