Tehnologie

Abonamentul Digi RCS RDS care costă cât jumătate de pachet de țigări: ce primești de 13 lei

Ce mai poți face în ziua de astăzi cu 13 lei? Dacă ești fumător, știi că banii acoperă doar jumătate din costul unui pachet de țigări, dar dacă ești gurmand, va fi aproape imposibil să găsești un restaurant sau o cantină unde să-ți cumperi un meniu cu această sumă.

Ei bine, în cazul în care ești un adept al serviciilor telecom, vrei să stai pe internet și să vorbești la telefon chiar și atunci când pleci peste hotare sau cu apropiați de-ai tăi din străinătate, cu 13 lei chiar poți face ceva. Poți, de exemplu, să beneficiezi de cea mai nouă ofertă pusă la bătaie pe piață de gigantul Digi RCS RDS.

Digi iar sparge topurile pe piață. Abonamentul de pomană, cu 13 lei, care îngenunchează Vodafone și Orange

Noul abonament va urca ștacheta competiției pe piața serviciilor telecom de la noi din țară, dat fiind faptul că acest cost modest, aproape simbolic, are capacitatea de a atrage numeroși clienți, într-o perioadă dificilă din punct de vedere economic, în care fiecare român depune eforturi și caută soluții pentru a-și diminua pe cât posibil cheltuielile, preferabil fără să renunțe la anumite bunuri și servicii sau la calitatea acestora. Oferta celor de la Digi înglobează perfect toate aceste elemente.

Este vorba despre un cost de doar 2,5 euro (adică aproximativ 13 lei), bani pe care-i plătești beneficiind de roaming cu abonamentul nelimitat, în primele patru luni. Practic în aceste prime patru luni te bucuri de o reducere de 50% a costului total al abonamentului, care s-ar ridica în mod normal la 5 euro. Desigur, trebuie să mai ții cont de faptul că această ofertă se activează în momentul în care decizi să-ți portezi numărul de telefon către compania Digi RCS RDS și să intri astfel în gama lor de clienți fideli.

Conform companiei, dacă vei opta pentru această ofertă, Digi îți va oferi 4,7 GB și minute nelimitate în Uniunea Europeană și 1,1 euro/ GB și 0,19 euro/ minut în Turcia.