Tehnologie

Chatbot-ul AI al Otter.ai e atent la meetingurile tale, ca să n-o faci tu: cum te ajută inteligența artificială să scrii mail-uri, să fii productiv

Otter.ai folosește inteligența artificială pentru a scrie note automate de întâlnire cu transcriere în timp real, înregistrare audio, captură automată și rezumate ale întâlnirilor. Chatbot-ul AI al Otter acordă atenție în timpul întâlnirilor, astfel încât să nu fie nevoie să o faci tu. De asemenea, scrie e-mailuri ulterioare, postări pe blog și multe altele.

Otter.ai tocmai a anunțat Otter Chat, un chatbot AI creat special pentru întâlniri de lucru. Această „inteligență AI colaborativă” acționează ca un centru de ajutor pentru oricine participă la întâlnire, transcriind datele întâlnirii și transformându-le într-o conversație reală. Acest lucru îi permite să răspundă cu acuratețe la întrebări despre întâlnirea care tocmai a avut loc, în cazul în care ai fost ocupat cu activități importante, cum ar fi să te joci pe telefon…

Otter Chat face treaba în locul tău, la muncă

Chatbot-ul OtterPilot face mai mult decât doar rezumă întâlniri. Colaborează cu toți cei implicați pentru a genera conținut bazat pe datele întâlnirilor, cum ar fi postări de blog și e-mailuri ulterioare. Este un fel de stagiar neplătit, dar fără abilitatea de a ieși și a lua cafea (deocamdată).

Compania spune că acesta este un pas important față de platforme precum ChatGPT, deoarece obține informații din date publice, în timp ce Otter AI Chat ia informații de la întâlnirile efective ale echipei. Setul de instrumente este de natură colaborativă, astfel încât chatbot-ul comunică cu fiecare membru al echipei simultan sau individual. Poți chiar să soliciți un bot asociat să participe la întâlnire în locul tău.

Acest mic bot face, de asemenea, lucrurile standard care au făcut din Otter.ai o destinație populară pentru lucrătorii de la distanță. Transcrie întâlniri întregi, rezumă conținutul în formate ușor de digerat, creează liste de elemente care pot fi acționate și multe altele.

Otter spune că sistemele sale AI sunt deja folosite pentru a transcrie peste un milion de cuvinte în fiecare minut și peste un miliard de cuvinte de la lansare, anul trecut. Otter AI Chat va fi lansat pentru toți utilizatorii în zilele următoare, așa că verifică câmpul de actualizare. De asemenea, compania spune că nicio informație nu va fi stocată de terți atunci când utilizezi serviciul.