Tehnologie

Seinfeld a revenit în viețile noastre, dar nu cum ne-am fi dorit. Show-ul este generat de AI și are multe probleme

Stream-ul AI generat pe Twitch, intitulat Nothing Forever, bazat pe Seinfeld, a reprezentat o adevărată senzație, atunci când a fost lansat, în februarie 2023.

Cu toate acestea, nu a durat mult timp până când protagonistul asemănător cu personajul Seinfeld a început să emită mesaje pline de ură împotriva persoanelor transgender, ceea ce a dus la o interdicție pe platforma de streaming.

Acum a fost repus în funcțiune, dar se confruntă cu unele erori serioase care ar putea pune capăt întregii serii.

Vezi și: Românii, dependenți de serialele americane în anii `90. Cu toții ne-am distrat cu Seinfeld, Familia Bundy și Prietenii Tăi, amuzante și azi

Când au început problemele, de fapt

Problemele au început pe 27 octombrie, când telespectatorii au observat că personajele s-au oprit din vorbit și au stat într-un tăcere absolută timp de ore întregi, conform Kotaku.

După aceea, a apărut un personaj ciudat, de culoare portocalie, care patrula apartamentul fără să vorbească.

Pe 30 octombrie, lucrurile au devenit chiar mai ciudate, când Jason Koebler de la 404 Media a împărtășit un videoclip în care două personaje principale intrau unul în altul în mod repetat. Această situație a continuat timp de câteva zile.

Această situație a continuat, cu personaje care stau în tăcere timp îndelungat, uneori se privesc reciproc, alteori doar intră în pereți sau rămân pe loc.

Din când în când, ele își flutură brațele timp de câteva ore. Aceste erori ciudate au dus, pe de altă parte, la creșterea numărului de spectatori.

Până în momentul de față, stream-ul se bucură de sute de urmăritori simultani, mult mai mulți decât în luna precedentă, când interesul a scăzut după revenirea din perioada sa de excludere din cauza discursului plin de ură.

Vezi și: Cel mai celebru sitcom ar putea reveni după 25 de ani: Ce a declarat Jerry Seinfeld

Show-ul generat de AI, bazat pe Seinfeld, plin de bug-uri

După incidentul anti-trans, Mismatch Media, creatorul stream-ului, a făcut câteva schimbări majore în stream, schimbând unele dintre personaje și renunțând la segmentele de stand-up.

Cu toate că este în mare parte condus de AI, stream-ul probabil necesită încă odoză de întreținere, în mod absolut evident.

Stream-ul rulează constant din luna decembrie, dar cine știe cât timp va dura, de vreme ce deja nu prea mai pare o opțiune viabilă.

Merită menționat că așa-zisul show nu este întotdeauna afectat de bug-uri, deoarece din când în când personajele participă la conversații normale.

Vezi și: Ce mai fac actorii din Seinfeld. Ce destine au avut Jerry, Elaine, George, Kramer și ceilalți