Tehnologie

Cum să citești mesajele şterse de pe WhatsApp pe care le-ai trimis altor persoane

Una dintre cele mai populare caracteristici ale aplicației WhatsApp este că vă permite să ștergeți mesajele printr-o simplă atingere. Totuși, uneori poate vrei să recuperezi acele mesaje. Află cum poți să citești mesajele șterse de pe WhatsApp, datorită unei funcții despre care probabil nu știai.

WhatsApp a introdus recent funcția „Ștergere pentru toată lumea” anul acesta ca o modalitate de a revoca mesajele în aproximativ o oră de la trimiterea lor. Oamenii vor folosi adesea funcția atunci când au trimis un mesaj la chatul greșit sau au trimis ceva care are o greșeală.

Cu toate acestea, curiozitatea noastră poate deseori să crească atunci când ne gândim ce ar fi putut conține unul dintre mesajele șterse de către ceilalți. Chiar dacă de ambele părți, uneori se întâmplă să nu dorim ca mesajele respective să fie citite, există din fericire modalități de a ridica cortina, chiar dacă celălalt utilizator care ți-a trimis mesajul nu dorește să faci asta.

Mesajele șterse de pe WhatsApp pot fi recuperate

În plus, atât utilizatorii de iOS, cât și cei de Android vor fi bucuroși să afle că există și modalități simple de a descoperi chat-urile șterse accidental. În prezent există câteva trucuri inteligente de a recupera mesajele șterse de pe WhatsApp care sunt stocate pe telefon folosind funcții de rezervă.

Dacă încă mai ești în căutarea unui truc de a recupera un mesaj șters de pe WhatsApp pe care ți l-a trimis cineva, află că sunt numeroase aplicații special concepute pentru a face această treabă. Oricine poate accesa mesajele șterse printr-o aplicație terță parte numită „Notification History”, care poate fi descărcată din Magazinul Google Play.

Cu toate acestea, există limitări pentru aceste aplicații, deoarece numai mesajele care au generat o notificare pe dispozitiv și care au fost văzute sau cu care ai interacționat pot fi recuperate. Totuși, dacă alegi să descarci aplicații specializate, în special de pe Google Play, unde multe aplicații conțin programe malware care ți-ar putea infecta dispozitivul, ar trebui să acționezi cu prudență. Aceste aplicații pot fi adesea destul de dificil de utilizat și, cel mai probabil, pline cu reclame dacă nu optezi pentru o versiune plătită.